Beneficii Graviola – Graviola Duo – Dublu efect organic

Supliment natural cu dublu efect de regenerare celulară

Graviola – care sunt efectele benefice pentru organism

Cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului, extractul de Graviola nu are doar proprietatea de a inhiba virusul de hepatită B și cancerul hepatic, însă inhibă creșterea celulelor tumorale și calmează durerile. Mai mult de atât, conform specialiștilor se pare că are activitate antibacteriană, antidepresivă, antiparazitară, antimalarie și chiar antivirală, în ceea ce privește Herpesul simplex.

Cancerul este, fără doar și poate, boala secolului în care trăim, însă acum bolnavii au șansa să învingă această afecțiune grație medicinei alternative. Graviola se pare că este de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia, întrucât distruge celulele canceroase și are toate șansele să aibă succes dacă este folosită în paralel cu ședințele de chimioterapie.

Conform unui studiu realizat în 2011, de către revista ”Nutriție și Cancer”, fructul de Graviola are efecte benefice în tratarea cancerului la sân, întrucât se pare că acest extract suprimă gena care cauzează cancerul în cadrul celulei cancerului mamar

Cu un conținut bogat de vitamina C, extractul de Graviola nu doar că ajută la întărirea sistemului imunitar, însă previne și răcelile, grație proprietăților antifebrile. De asemenea, se pare că ajută la întărirea oaselor și previne apariția osteoporozei, o boală des întâlnită în ziua de astăzi.

Conținutul bogat de fibre este util în procesul de digestie, fapt pentru care extractul de Graviola este folosit și pentru a preveni constipația și tulburările digestive, dar și pentru a trata afecțiunile ficatului.

Printre altele, Graviola conține 82 de chimicale Acetogenine diferite, ce fac ca acest fruct să fie un aliat de nădejde în chimioterapie. Tocmai de aceea, aceasta este folosită în prevenirea și tratarea infecțiilor grave, fiind considerată chiar un citostaic în ceea ce privește adenomul de prostată ori renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar și chiar pulmonar.

De-a lungul timpului au fost efectuate mai multe studii de specialitate pentru a se stabili cu exactitate proprietățile extractului de Graviola. Astfel, în 1997, un studiu realizat de Universitatea Purdue din SUA a arătat că extractul de Graviola are proprietăți anticancerigene. Mai exact, se pare că acetogeninul blochează sursele de energie ale celulelor cancerigene,după care le blochează. În plus, s-a stabilit că are un conținut de 14 tipuri de acetogene, dintre care 13 sunt mai eficient în tratarea cancerului de sân, față de medicamentele folosite în mod normal pentru tratarea acestei maladii.

De asemenea, un studiu care a fost realizat în Japonia, în 2002, pe șoareci, a arătat că Graviola este utilă nu doar pentru tratarea cancerului de sân, ci și de plămân, prostată ori pancreas. Conform acelei cercetări, care a fost realizată pe grupe de șoareci împărțite în trei: fără medicație, cu medicație standard și cu Graviola, după două săptămâni, doar șoarecii care consumaseră Graviola mai erau toți în viață, tumorile fiind reduse cu aproape 55 la sută.

Extractul de Graviola are un conținut bogat de potasiu, magneziu, tiamină, cupru, acid folic și fier și are efecte benefice în tratarea infecțiilor bacteriene, dar și fungice. Mai mult de atât, se pare că este utilă chiar și în eliminarea paraziților interni și a viermilor. În același timp, scade tensiunea arterială și ajută la regenerarea celulelor nervoase.

Extractul de Graviola are un aport însemnat de antioxidanți. Este vorba despre vitamina C, E, zinc, betacaroten, toate fiind indispensabile în reducerea apariției bolilor de ochi. În plus, se pare că antioxidanți au puterea de a combate stresul oxidativ, ce poate duce la dezvoltarea cataractei și degenerescență maculară legată de vârstă.

O altă proprietate excelentă a extractului de Graviola este faptul că ajută la tratarea diabetului. Un studiu realizat în Nigeria a arătat faptul că relgează concentrațiile de glucoză din sânge și, mai mult de atât, inhibă stresul oxidativ hepatic, ce apare în rândul bolnavilor de diabet.

Extractul de Graviola este eficient în îmbunătățirea sistemului imunitar, întrucât are un conținut de compuți bioactivi, ce sunt responsabili pentru reducerea edemului de la nivelul picioarelor șoarecilor de laborator, ce este cauzat de un sistem imunitar slab. Acestu lucru a fost stabilit în urma unui studiu realizat în Coreea. Conform acestuia, se pare că extractul de Graviola nu doar că stimulează imunitatea, însă îmbunătățește calitatea vieții pacienților.

Printre altele Graviola are un conținut bogat de vitamine din categoria B, fapt pentru care acționează benefic asupra sistemului nervos. Mai exact, se pare că vitaminele din grupul B sunt responsabile pentru circulația sanguină și pentru menținerea unui număr mare de funcții ale sistemului cardiovascular. În același timp fortifică funcțiile cognitive și ține sub control nervii.

Mai mult de atât, are un aport însemnat de zinc, motiv pentru care este recomandat femeilor, copiilor și bătrânilor, întrucât întărește oasele și dinții. De asemenea, se recomandă a fi utilizat chiar și de femeile care se află la menopauză, întrucât stopează pierderea densității osoase, care apare atunci când nivelul de estrogen scade.

Datorita beneficiilor pentru organism , recomandam produsul GRAVIOLA de la Medicinas.

Go top